BRØNDBY
COMBI CAMP

BRØNDBY STADION, BRØNDBY STADION 30, 2605 BRØNDBY

brøndby

COMBI CAMP

Den 20. februar – 24. februar (uge 8) afholder Brøndby IF Combi Camp for glade fodboldspillere, hvor du kan se frem til at blive udfordret på din fodbold- og FIFA-evner, og få fede oplevelser – både på og uden for banen.

Brøndby Combi Camp er fem dage med sjov og lærerig træning på fodboldbanen fysisk og digitalt, med dygtige trænere fra Brøndby IFs talent- og eSportsafdeling. Du vil som udgangspunkt træne tre gange dagligt, og træne lige meget fodbold og FIFA i ugens løb. I ugens løb vil du yderligere opleve fx oplæg fra vores eksperter, se Brøndby Stadion, møde spillere, eller lignende.

Fodbold

Vi skal træne og spille en masse fodbold. Vi skal blandt andet træne 1-mod-1, 2-mod-2, overtalsspil, driblinger, finter, vendinger, driblinger og meget mere. Træningen bliver udført af fodboldtrænere med stor erfaring inden for børne- og ungdomsfodbold, hvor alle kan være med uanset niveau.
Til denne vinterferie camp, træner vi “indendørs” på en overdækket kunstgræsbane.

FIFA

På denne Combi Camp kan du lære en masse nyt i FIFA, når vi går ind i vores eSport-område efter fodboldtræningen på græs. Du kommer til at træne de mest effektive skudvinkler, driblinger, dødbolde og meget andet. Derudover vil du lære, hvad der er nødvendigt for at kunne udvikle sit spil yderligere.

oplevelser

I ugens løb vil vi byde på diverse Brøndby-oplevelser. Dette kan fx være Q&A sessions med spillere, stadion rundvisning, oplæg m.m..

Faciliteter

Både før og efter dagens camp-program har du mulighed for at bruge faciliteterne i vores Familie Lounge, hvor du kan spille FIFA, bordtennis, eller bordfodbold,  sammen med dine kammerater. Dette tilbud gælder hver dag mellem 8:00-8:55 og 15:00 – 16:00, så forældrene kan passe arbejdet ved siden af.

0
PS4/PS5 consoller
0
Bordfodbold
0
Indendørsbane
0
Bordtennisbord

Brøndby combi Camp

(U9-U12 / 2014-2011)

 

Info om tilmeldingspakker
Når du tilmelder dig Brøndby Combi Camp, har du valget mellem to tilmeldingspakker. Fuldpakken byder på en tøjpakke; t-shirt, shorts og sokker, samt en fed rygsæk. Derudover er der mulighed for tilkøb af sweatshirt og lange bukser.

Måske er du en af vores kære gengangere, og derfor er du allerede indehaver af sæsonens fede Brøndby Camp tøjpakke – så er tilmeldingspakken uden tøj, måske noget for dig.

Den samlede værdi for tøjpakken inkl. rygsæk, er 680 kr., ved direkte køb hos hummel selv (uden tryk af Brøndby IF logo). Her kan du få den for bare 400,- ekstra!

Vælger man fuldpakken, vil man inden for et par dage blive kontaktet med en unik kode, som man skal bruge til at plukke sin tøjpakke, via Brøndby Shoppens hjemmeside.

Deltag på Brøndby Combi Camp for bare:
1699 DKK pr. deltager
 • Professionel fodboldtræning
 • Professionel FIFA-træning
 • Brøndby Camp tøjpakke*
 • Brøndby Camp rygsæk*
 • Sund og varm frokostbuffet
 • Daglig formiddagsfrugt
 • To kampbilletter Brøndby Stadion
 • Rabat Brøndby Junior medlemskab
 • Rabatkode Brøndby Shoppen
 • Rabatkode Booztlet.com
 • Mulighed for at møde A-truppen
 • Rundvisning på Brøndby Stadion
 • Carlsberg Sport drikkedunk

Information

Pladser og holdinddeling
På denne camp er der plads til 40 spillere. 20 pr. hold.
U9/U10 spillere følges ad hele ugen, mens U11/U12 spillere følges ad hele ugen.
Vi vil så vidt muligt forsøge at matche de forskellige spillere, så hvert spiller får maksimalt ud af ugen.

Program (eksempel)
08:00- 08:55: Check-in på første dagen
09:00: Fællesinfo for spillere og forældre
09:30 – 10:45: Første træningspas (fodbold/FIFA)
10:45 – 11:00: Frugtpause
11:00 – 12:00: Anden træningspas (FIFA/fodbold) evt. rundvisning/oplæg
12:15 – 13:15: Frokostpause
13:30 – 14:45: Tredje træningspas (fodbold/FIFA)
14:45 – 15:00: Oprydning
15:00 – 16:00: Tak for i dag og ophold i Familie Lounge

Tøjpakke
Skal bestilles hurtigst muligt efter modtagelse af vejledning hertil. Bestiller man inden for 14 dage inden camp start, kan vi ikke garantere at have tøjet hjemme til camp start. Tøjet modtages på første camp dag. Camp-tøj pakken er en specialvare, hvilket betyder at produkterne i den, ikke kan ombyttes. 

Forplejning
Det er vigtigt for os, at tage os af jeres børn, når vi har ansvaret for dem. Derfor byder hver dag på sund og energirig varm frokostbuffet, så ingen går sultne på træningsbanen. Derudover vil der dagligt være formiddagsfrugt. Alle deltagere på Brøndby Camp får desuden udleveret en Carlsberg Sport drikkedunk til at holde sig hydreret.

Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn, så angiv det ved tilmelding, eller skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Fredag slutter vi med at få en spdavand fra Carlsberg Sport. Skulle der være nogle, der ikke må indtage dette, så skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Telefonliste
Inden campen udarbejdes en telefonliste, så camp-lederen til enhver tid har en kontaktmulighed i tilfælde af uheld, skader eller andet, som gør, at forældrene skal kontaktes. Denne telefonliste tages som udgangspunkt fra de oplysninger, der er angivet ved bestilling af billetten, og hvis der er rettelser eller tilføjelser til dette, bedes disse sendes til camp@brondby.com.

Billeder
Ved tilmelding bedes du tage stilling til om Brøndby IF i løbet af hele ugen må tage billeder af dit barn, der kan bruges til at fremvise campen på Facebook, samt evt. i fremtidig markedsføringssammenhæng. Vær OBS på at din spiller kan gå glip af sociale aktiviteter, hvis tilladelse til billede ikke tildeles.

Yderligere information
Sendes til forældrene senest fem dage inden campen starter. Vær opmærksom på, at der sendes til den e-mail, som er tilknyttet den Billetto-bruger, du har købt billetten med.

Ændringer
Brøndby IF forbeholder sig retten til løbende at lave ændringer i programmet.

Henvendelser
Alle henvendelser til disse camps skal skrives til camp@brondby.com.