fodbold og eSport i sommerferien

Combi Camp

Den 1.-5. juli (uge 27) åbner Brøndby IF for en helt ny fodboldskole for børn, hvor du kan se frem til at blive udfordret og få sjove oplevelser – både på banen og foran computeren.

Brøndby Combi Camp er fem dage med sjov og lærerig træning på fodboldbanen med dygtige fodboldtrænere, hvor du ind imellem også hviler benene og sætter dig til rette i eSport-området i Familie Loungen. Her får du muligheden for at teste dine egenskaber i FIFA sammen med dine holdkammerater, og vores dygtige trænere fra Brøndby eSport vil stå for kyndig vejledning og træning.

Fodbold

Vi skal træne og spille en masse fodbold. Vi skal blandt andet træne 1-mod-1, 2-mod-2, overtalsspil, driblinger, finter og meget mere. Træningen bliver udført af fodboldtrænere med stor erfaring inden for ungdomsfodbold, hvor alle kan være med uanset niveau.

Goal Station

På vores nye Goal Station-træningsbane får alle deltagere mulighed for at prøve en helt anderledes form for træning, der både er sjov og udfordrende på samme tid. Goal Station giver børnene mulighed for at udvikle deres individuelle og tekniske færdigheder.

FIFA

På denne Combi Camp kan du lære en masse nyt i FIFA, når vi går ind i vores eSport-område efter fodboldtræningen på græs. Du kommer til at træne de mest effektive skudvinkler, driblinger, dødbolde og meget andet. Derudover vil du lære, hvad der er nødvendigt for at kunne udvikle sit spil yderligere.

Faciliteter

Både før og efter dagens camp-program har du mulighed for at bruge faciliteterne i vores Familie Lounge, hvor du kan spille PlayStation, Fortnite, bordtennis, bordfodbold, pool eller fodbolddart sammen med dine kammerater.

0
Gaming PC’ere
0
PS4 consoller
0
Bordfodbold
0
Poolbord
0
Bordtennisbord
0
Læsehjørne

Brøndby
Combi Camp

(8-14 år)

Deltagerne vil blive delt op i tre hold, som vil rotere rundt mellem de tre moduler;
1) Fodboldtræning 2) Goal Station-træningsbane 3) FIFA eSport

Vi vil så vidt muligt forsøge at matche de forskellige årgange, så man kommer på hold med nogle jævnaldrende.

Man kan dog ikke forvente udelukkende at spille sammen med sin egen aldersgruppe.
Det er ikke et krav, men det er en fordel at have basalt kendskab til FIFA.

Prisen for en Brøndby Combi Camp er:
1199 DKK pr. deltager
  • Fodboldtræning planlagt af fuldtidstræner i Brøndby IF
  • FIFA-undervisning af professionelle FIFA-undervisere
  • Brødby Combi Camp t-shirt, shorts og sokker
  • Unik Brøndby Camp rygsæk
  • Frokost og frugt hver dag
  • En Carlsberg Sport drikkedunk
  • Et Brøndby Combi Camp diplom
  • Mulighed for at møde og få autografer af Superliga-truppen og FIFA-spillerne
  • Rundvisning på Brøndby Stadion

Information

Forplejning
Alle deltagere på Brøndby Combi Camp får udleveret en drikkedunk. Der skal skrives navn på, så man har styr på den hele ugen.

Da det er sommer, er det vigtigt at spillerne får masser af væske og hele tiden udnytter chancen for at drikke vand og fylde drikkedunken op. Derudover er formiddags frugt samt frokost alle dage inkluderet i prisen.

Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn, så skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Fredag slutter vi med at få lidt ekstra energi fra Carlsberg Sport. Skulle der være nogle, der ikke må indtage dette, så skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Telefonliste
Inden campen udarbejdes en telefonliste, så camp-lederen til enhver tid har en kontaktmulighed i tilfælde af uheld, skader eller andet, som gør, at forældrene skal kontaktes. Denne telefonliste tages som udgangspunkt fra de oplysninger, der er angivet ved bestilling af billetten, og hvis der er rettelser eller tilføjelser til dette, bedes disse sendes til camp@brondby.com.

Billeder
Brøndby IF forbeholder sig retten til i løbet af hele ugen at tage billeder, der efterfølgende kan bruges i marketingaktiviteter.

Yderligere information
Sendes til forældrene senest en uge inden campen starter. Vær opmærksom på, at der sendes til den e-mail, som er tilknyttet den Billetto-bruger, du har købt billetten med.

Ændringer
Brøndby IF forbeholder sig retten til løbende at lave ændringer i programmet.

Henvendelser
Alle henvendelser til disse camps skal skrives til camp@brondby.com.