fodbold og eSport i vinterferien

Combi Camp

I vinterferien uge 7 og 8 åbner Brøndby IF igen for den unikke fodboldskole for børn, hvor du kan se frem til at blive udfordret og få sjove oplevelser – både på banen og foran skærmen.

Brøndby Combi Camp er tre dage med sjov og lærerig træning på fodboldbanen og foran skærmen. Du vil blive trænet af dygtige fodbold- og FIFA-trænere, der i ugens løb vil tage dig gennem 4 træningspas med fodboldtræning og 4 træningspas med FIFA-træning.

På den overdækket kunstgræsbane, “Kostalden”, vil du udvikle dine fodboldevner, mens du i eSport-området i Familie Loungen, får muligheden for at teste dine egenskaber i FIFA sammen med dine holdkammerater, hvor vores dygtige trænere fra Brøndby eSport vil stå for kyndig vejledning og træning.

Fodbold

Vi skal træne og spille en masse fodbold. Vi skal blandt andet træne 1-mod-1, 2-mod-2, overtalsspil, driblinger, finter og meget mere. Træningen bliver udført af fodboldtrænere med stor erfaring inden for børne- og ungdomsfodbold, hvor alle kan være med uanset niveau.

FIFA

På denne Combi Camp kan du lære en masse nyt i FIFA, når vi går ind i vores eSport-område efter fodboldtræningen på græs. Du kommer til at træne de mest effektive skudvinkler, driblinger, dødbolde og meget andet. Derudover vil du lære, hvad der er nødvendigt for at kunne udvikle sit spil yderligere.

overdækket kunstgræs-bane

“Kostalden” som ligger ved Brøndby Stadion, sætter rammerne for et autentisk fodboldmiljø. På vores Kostald-træningsbane får alle deltagere mulighed for at få trænet under overdækket forhold, og øvet de tekniske færdigheder, der både er sjove og udfordrende på samme tid.

Faciliteter

Både før og efter dagens camp-program har du mulighed for at bruge faciliteterne i vores Familie Lounge, hvor du kan spille PlayStation, Fortnite, bordtennis, bordfodbold, pool eller fodbolddart sammen med dine kammerater.

0
Gaming PC’ere
0
PS4 consoller
0
Bordfodbold
0
Poolbord
0
Bordtennisbord
0
Læsehjørne

Brøndby
Combi Camp

(U9-U12 / 2012-2009)

Deltagerne vil blive delt op i to hold, som vil rotere rundt mellem de to moduler;
1) Fodboldtræning 2) FIFA eSport

Vi vil så vidt muligt forsøge at matche de forskellige årgange, så man kommer på hold med nogle jævnaldrende.

Man kan dog ikke forvente udelukkende at spille sammen med sin egen aldersgruppe.

Det er ikke et krav, men det er en fordel at have basalt kendskab til FIFA.

Hvis man ønsker tøj, kan man tilkøbe tøjpakke inkl. Brøndby Camp rygsæk.

Tøjet kan ses her: https://brondby.com/camp/toj eller på billeder fra camps 2020 via Facebook-siden Brøndby Camp (https://facebook.com/brondbycamp)

Prisen for en Brøndby Combi Camp er fra:
1049 DKK pr. deltager
  • Fodboldtræning planlagt af fuldtidstræner i Brøndby Masterclass
  • Fodboldtræning fra erfarne børnetrænere
  • FIFA-undervisning af professionelle FIFA-undervisere
  • Brøndby gymbag (hvis tøjpakke inkl. rygsæk ikke tilkøbes)
  • Sund frokostbuffet, Rationbar og frugt hver dag
  • En Carlsberg Sport drikkedunk
  • *Mulighed for at møde og få autografer af Superliga-truppen og FIFA-spillerne
  • Rundvisning på Brøndby Stadion

Information

Forplejning
Alle deltagere på Brøndby Combi Camp får udleveret en drikkedunk. 
Der vil være lækre energibarer fra Rationworld (https://rationworld.com) samt formiddags frugt og lækker frokost alle dage inkluderet i prisen.
Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn, så skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Onsdag slutter vi med at få lidt ekstra energi fra Carlsberg Sport. Skulle der være nogle, der ikke må indtage dette, så skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Tøj
Tøjet kører for sæsonen 2020/2021 og kan ses her: 
https://brondby.com/camp/toj

Der er ny kollektion af langærmet sweatshirt og lange bukser.
Tilkøbes der navnetryk på t-shirt eller langærmet sweat, kan denne ikke ombyttes.

Telefonliste
Inden campen udarbejdes en telefonliste, så camp-lederen til enhver tid har en kontaktmulighed i tilfælde af uheld, skader eller andet, som gør, at forældrene skal kontaktes. Denne telefonliste tages som udgangspunkt fra de oplysninger, der er angivet ved bestilling af billetten, og hvis der er rettelser eller tilføjelser til dette, bedes disse sendes til camp@brondby.com.

Billeder
Ved tilmelding bedes du tage stilling til om Brøndby IF i løbet af hele ugen må tage billeder af dit barn, der kan bruges til at fremvise campen på Facebook, samt evt. i fremtidig markedsføringssammenhæng.

Yderligere information
Sendes til forældrene senest en uge inden campen starter. Vær opmærksom på, at der sendes til den e-mail, som er tilknyttet den Billetto-bruger, du har købt billetten med.

Ændringer
Brøndby IF forbeholder sig retten til løbende at lave ændringer i programmet.
De dertilhørende COVID-19 restriktioner kan sætte en begrænsning i programmet, fx ved spillermøde eller lignende.

Henvendelser
Alle henvendelser til disse camps skal skrives til camp@brondby.com.