BRØNDBY MASTERCLASS
ELITE CAMP 2021

BRØNDBY STADION, BRØNDBY STADION 30, 2605 BRØNDBY

brøndby masterclass

Elite camp

Den 2. august – 6. august (uge 31) afholder Brøndby Masterclass den årlige Elite Camp for spillere og keepere, hvor du kan se frem til at blive udfordret på din fodboldevner, og få fede oplevelser – både på og uden for banen.

Brøndby Masterclass Elite Camp er fem dage med sjov og lærerig træning på fodboldbanen, med dygtige fuldtidsansatte fodboldtrænere fra Brøndby Masterclass. Du vil træne 2 gange dagligt, og i mellem hvert træningspas, restituerer du mens du fx får oplæg fra vores eksperter, ser Brøndby Stadion, møder spillere, eller lignende.

Fodbold

Vi skal træne og spille en masse fodbold. Vi skal blandt andet træne 1-mod-1, 2-mod-2, overtalsspil, driblinger, finter, vendinger, driblinger og meget mere. Træningen bliver udført af fodboldtrænere med stor erfaring inden for børne- og ungdomsfodbold, hvor alle kan være med uanset niveau.

Goal Station

Goal Station som ligger klos op af Brøndby Stadion, sætter rammerne for det fedeste fodboldmiljø. På vores Goal Station-træningsbane får alle deltagere mulighed for at få trænet sparketeknikken, og øvet de tekniske færdigheder, med en anderledes form for træning, der både er sjov og udfordrende på samme tid.

oplæg

Ligesom vores egne Masterclass-spillere, er det vigtigt at man får restitueret mellem dagens to træningspas. Her byder ugen på inspirerende oplæg, fx fra tidligere og nuværende Superliga-profiler, eller om hvordan fodboldkroppen skal fungere.

Faciliteter

Både før og efter dagens camp-program har du mulighed for at bruge faciliteterne i vores Familie Lounge, hvor du kan spille FIFA, bordtennis, bordfodbold, eller pool sammen med dine kammerater. Dette tilbud gælder hver dag mellem 8:00-8:45 og 15:00 – 16:00, så forældrene kan passe arbejdet ved siden af.

0
Storskærm med fodboldklip
0
PS4 consoller
0
Bordfodbold
0
Poolbord
0
Bordtennisbord
0
Læsehjørne

Brøndby Masterclass Elite Camp

(U9-U13 / 2013-2009)

For at sikre den bedste oplevelse for spillerne, gøres der opmærksom på, at niveauet på træningsøvelserne lægges højt, og at det således tilrådes at de tilmeldte spillere besidder træningsparathed og gode fodboldfærdigheder for alderen for at få det optimale ud af træningsforløbet.  

Spillerne vil blive delt op i hold ud fra spillerens årgang.

Vi vil så vidt muligt forsøge at matche de forskellige spillere, så hvert spiller får maksimalt ud af ugen.

Prisen for Brøndby Masterclass Elite Camp er:
2599 DKK pr. deltager
 • Fodboldtræning planlagt af fuldtidstræner i BrMa
 • Fodboldtræning fra eliteuddannede BrMa trænere
 • Oplæg fra Brøndby Masterclass eksperter
 • Sprinttest fra Brøndby IFs profesionelle stab
 • Individuel spillerfeedback til spilleren i ugens løb
 • Hummel BrMa Elite Camp tøjpakke og rygsæk
 • Sund frokostbuffet, rationbar og frugt hver dag
 • Brøndby Masterclass Elite Camp diplom
 • Mulighed for at møde Superliga-truppen
 • Rundvisning på Brøndby Stadion
 • To kampbilletter til Brøndby Stadion
 • Carlsberg Sport drikkedunk

Information

Forplejning
Alle deltagere på Brøndby Masterclass Elite Camp får udleveret en Carlsberg Sport drikkedunk. Der skal skrives navn på, så man har styr på den hele ugen.

Derudover er formiddags frugt, energibar og sund frokost alle dage inkluderet i prisen.

Skulle der være allergier, som gør, at der skal tages særlige hensyn, så skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Fredag slutter vi med at få lidt ekstra energi fra Carlsberg Sport. Skulle der være nogle, der ikke må indtage dette, så skriv venligst en mail på camp@brondby.com.

Telefonliste
Inden campen udarbejdes en telefonliste, så camp-lederen til enhver tid har en kontaktmulighed i tilfælde af uheld, skader eller andet, som gør, at forældrene skal kontaktes. Denne telefonliste tages som udgangspunkt fra de oplysninger, der er angivet ved bestilling af billetten, og hvis der er rettelser eller tilføjelser til dette, bedes disse sendes til camp@brondby.com.

Billeder
Ved tilmelding bedes du tage stilling til om Brøndby IF i løbet af hele ugen må tage billeder af dit barn, der kan bruges til at fremvise campen på Facebook, samt evt. i fremtidig markedsføringssammenhæng.

Yderligere information
Sendes til forældrene senest en uge inden campen starter. Vær opmærksom på, at der sendes til den e-mail, som er tilknyttet den Billetto-bruger, du har købt billetten med.

Ændringer
Brøndby IF forbeholder sig retten til løbende at lave ændringer i programmet.

Henvendelser
Alle henvendelser til disse camps skal skrives til camp@brondby.com.